Brodank - emblema calității privind lenjeriile pentru hotel

Atunci când un producător de textile oferă calitate și diversitate, imediat devine cunoscut în rândul hotelierilor. Este ceea ce urmăresc unitățile care oferă cazare turișitilor și nu numai, pentru că astfel mulțumirea oaspeților va fi însoțită și de un flux mai mare de clienți.

Brodank - emblema calității privind lenjeriile pentru hotel

Accentul pus la ora actuală pe textilele din dotarea unităților hoteliere îi motivează pe cei ce administrează astfel de spații să-și actualizeze stocurile de lenjerii hotel, dar și de prosoape ori alte textile indispensabile, numai din surse de încredere. Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, Brodank pune la dispoziție un portofoliu bogat de produse, alături de servicii suplimentare care nu fac decât să îmbunătățească experiența tuturor.

Ce aspecte fac un reper din lenjeriile de pat pentru hotel marca Brodank?

Numai promisiunile materializate în fapte concrete prind la public. Încrederea hotelierilor dornici să colaboreze cu un producător de lenjerie ce pune accent pe calitate este consolidată atunci când pot să se convingă personal de asta.

Vorbim despre lenjeriile pentru hoteluri, o investiție costisitoare, care nu permite loc de greșeli. Au certitudinea unei alegeri inspirate toți cei care și-au asigurat seturile potrivite pentru hotel, comandând lenjerii hoteliere de la Brodank. Cum e posibil? Nu este vorba doar despre consultanța pe care echipa o oferă fiecărui client în parte, ci și de posibilitatea de a testa textilele înainte de a comanda un volum mai mare. Practic cei interesați pot solicita mostre ale lenjeriilor care le-au captat atenția, pe care le pot supune unor teste de rezistență, privind comportamentul lor la spălare, purtare, etc.

Pentru că este un sector de activitate dezvoltat și piața actuală întâmpină publicul cu diversitate, provocarea la care răspunde cu succes Brodank este de a satisface preferințe variate, prin servicii diversificate. Iată câteva aspecte ce cuceresc imediat atenția hotelierilor:

  • Materia primă din care sunt confecționate produsele este importată de producător din 7 țări.
  • Portofoliul cuprinde 30 de tipuri de țesături dintre care pot fi realizate lenjeriile de pat pentru hotel. Astfel fiecare poate alege în raport cu pretențiile sale sau un buget prestabilit.
  • Lenjeria se realizează la comandă, pe baza dimensiunilor furnizate de fiecare client, la care se adaugă o marjă specifică pentru o potrivire adecvată. Prin seturile potrivite de lenjerii, unitățile vor asigura confortul deplin al oaspeților.

Gama de textile hoteliere de la Brodank - pe placul hotelierilor

Nu doar lenjeria de pat pe care o produce Brodank a făcut din producător un reper, ci și celelalte textile regăsite în portofoliul său.

Gama de prosoape pentru hotel de la Brodank vine de asemenea la pachet cu o serie de avantaje pentru hotelieri. Acestea se regăsesc în dimensiunile standard, atât cele pentru față și mâini, cât și cele pentru corp, realizate din materiale diverse. Producătorul oferă servicii de personalizare a acestora, prin metoda jaquard, prin broderie sau prin imprimare.

Pentru că decorul camerei hoteliere nu ar fi complet fără o armonie estetică deosebită între celelalte textile, Brodank produce perdele (în diferite gramaje - de la 400 la 700 gr.). Alte textile ce completează portofoliul producătorului sunt pilotele pentru pat, perne, draperii, covoare, coverturi, protecție pentru saltele etc. Pe site-ul www.lenjerii-hotel.ro se găsesc toate informațiile necesare cu privire la serviciile disponibile, dimensiuni, materiale, etc.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri