1. Sparanghelul
Este un aliment utilizat inca din antichitate de greci si egipteni. Datorita formei sale, sparanghelul era considerat un important afrodiziac.
Sparanghelul este foarte sanatos, avand un continut crescut de acid folic, potasiu si fibre. Acesta poate fi preparat la aburi, pe gratar sau alaturi de pui sau paste.
2. Feniculul
Era considerata o leguma sacra de catre greci. De asemenea, acesta era cunoscut pentru efectele sale pozitive asupra libidoului.
Feniculul este bogat in vitaminca C, potasiu, fibre si acid folic. Acesta poate fi consumat proaspat, in salate, sau ca garnitura pentru alte preparate.
3. Ghimbirul
A fost cultivat pentru prima data in China. Datorita proprietatilor sale, ghimbirul a fost mentionat chiar si in Kama Sutra. Acesta stimuleaza circulatia periferica, facand ca zonele erogene sa devina mai sensibile.
Ghimbirul constituie si astazi un condiment de nelipsit din bucatariile marilor gurmanzi.
FOTO: goodfood.ro
Femeile care schiaza se ranesc mai des decat barbatii... Trei inlocuitori pentru produsele de curatare...