5 sfaturi pentru o cina romantica in doi

 
+6 click pentru
galerie

1. Gandeste-te la meniu

Meniul este foarte important intr-o cina romantica. Poti sa pregatesti ceva ce ii place foarte mult persoanei iubite sau o poti surprinde cu preparate noi. Ai grija, insa, sa nu alegi ceva care sa contina un aliment care nu ii place. De asemenea, poti sa optezi pentru preparate afrodisiace: scoici, fructe sau ciocolata. Evita mancarurile grele! Acestea va vor strica toata dispozitia.

2. Pregateste masa

Pentru a oferi o atmosfera romantica, decoreaza masa si camera cu cat mai multe lumanari. Tacamurile trebuie sa fie curate si sa se asorteze. De asemenea, poti opta pentru o fata de masa de matase si un buchet de flori in mijloc.

3. Anunta-ti jumatatea

Asigura-te ca persoana iubita va ajunge la ora stabilita. Ii poti trimite un mesaj prin care sa o anunti ca i-ai pregatiti o surpriza. Inainte sa ajunga acasa, stinge luminile si aprinde lumanarile. Da drumul la muzica ei preferata si asteapt-o cu un pahar de sampanie.

4. Fii practic

Ai mare grija sa termini totul la timp. Daca mancarea este gata, tine-o la cald. Pregateste dinainte toate lucrurile de care ai nevoi. Pune mancarea in farfurii, desfa sticla de bautura etc. Nu ai vrea sa pierzi jumatatea din cina romantica stand in bucatarie!

5. Jucati-va!

Cand persoana iubita a ajuns acasa, nu ezitati sa va jucati putin. O poti hrani tu cu fructele delicioase din salata sau puteti dansa intre felurile principale.

FOTO: sheknows.com

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe