Căutare Live

Adolescentii nascuti primavara si vara sunt predispusi la depresii

Schimbarile bruste pe care le sufera starea de spirit a adolescentilor au fost puse pana acum pe seama dereglarilor hormonale sau a relatiei nefavorabile cu parintii.

Potrivit Daily Mail, cercetatorii britanici au descoperit ca unii adolescenti ar putea fi programati de la nastere sa fie morocanosi si depresivi.

Adolescentii nascuti primavara si vara sunt mai predispusi la astenia de iarna decat cei nascuti in luni friguroase. Oamenii de stiinta spun ca felul in care copiii sunt expusi la lumina naturala imediat dupa nastere programeaza sistemul nervos.

Primavara si vara, lumina soarelui este puternica, copiii obisnuindu-se astfel cu zilele luminoase. In perioada adolescentei, zilele intunecoase si mai scurte de iarna ii afecteaza psihic.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Vezi cum arata Disneyland acum 55 de ani!... AeroShot, dispozitivul pentru INHALAT cafeaua!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri