Căutare Live

Afla care sunt dezavantajele curateniei excesive pentru copii!

Cercetatorii americani au demonstrat inca o data ca sistemul imunitar al copiilor este afectat daca acestia sunt tinuti in spatii mult prea curate, relateaza Daily Mail.

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca murdaria si germenii ii pot proteja pe copii de anumite boli si ca micutii care isi petrec majoritatea timpului in casa excesiv de curatata pot avea probleme de sanatate din acest motiv.

Daca o persoana nu este expusa la murdarie in copilarie, sistemul imunitar nu stie cum sa isi controleze reactia la elementele care il ataca precum praful si polenul. Astfel, se formeaza alergiile. Din acest motiv, copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in noroi, in balti si cu animale.

De-a lungul timpului, s-a demonstrat si ca cei care cresc alaturi de animale de companie sau in ferme sunt mai putin predispusi la alergii.

Foto: hepta.ro

S-a inventat tratamentul care face din orice barbat un sex-symbol... VIDEO! Ucraina: Muzeu cu exponate din ciocolata...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri