Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cum sa ai o manichiura perfecta conform sfaturilor specialistilor

Culoare rezistenta timp de trei saptamani? Da, e posibil. Cu manichiura tehnica. In plus, in tot acest timp unghiile raman lungi, egale, perfecte.„La manichiura tehnica apelam atunci cand vrem sa reziste culoarea impecabil, cand dorim unghii mai lungi si egale in permanenta, cand vrem sa aiba o suprafata neteda, fara denivelari, striatii, exfolieri; cand vrem sa nu se rupa usor; cand dorim o forma mai speciala, cum ar fi ascutita, migdala, ovala, cu design 3D. Manichiura tehnica este o solutie cand avem obiceiul de a ne roade unghiile sau cand folosim mult mainile la curatenie, spalat vase. In toate aceste conditii, unghiile naturale s-ar rupe mult mai repede"


Executia unei manichiuri tehnice dureaza intre una si trei ore. De ce? Pentru ca pasii catre perfectiune sunt urmatorii:

-Un strat de protectie pe unghiile naturale, din gel UV
-Un strat de acryl, care contine culoarea
-Un strat din matase naturala, care are rolul de a-si mentine unghiile tari.

„Acest tratament riguros este menit sa-ti ajute unghiile sa creasca pana la dimensiunea dorita si sa reziste impecabil chiar si trei saptamani. Costul este evident mai mare, intre 150 si 270 de lei, dar cum vizitele la salon sunt de doua-trei ori mai rare decat la manichiura clasica, timpul petrecut acolo si costul pe luna, pe total, sunt aceleasi", a mai precizat Catalina.

Ceea ce aduce in plus manichiura tehnica este faptul ca pot fi reconstruite unghiile lovite, accidentate, roase - atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor. „Reconstruim unghiile dintr-un acrilic asemanator cu cel de la tehnica dentara, doar ca este transparent, pentru a se confunda cu unghiile naturale", spune Catalina Stoica.

Unghiile tehnice au nevoie de mai putina atentie si dedicare. Pe care astfel le poti reinvesti in activitati care iti fac placere, dar pentru care rareori ai timp si energie.

Citeste si Revista Felicia!
Foto: styleandbeauty.cult2.net

Recomandari