Ingrediente (aprox. 30 biscuiti):
400 grame faina;
o lingurita de bicarbonat de sodiu;
o lingurita sare;
200 grame de unt la temperatura camerei;
200 grame de zahar brun;
200 grame zahar alb;
doua oua mari;
o lingurita de extract de vanilie (sau doua de esenta);
500 grame fulgi ovaz;
300 grame stafide;
350 grame ciocolata de calitate, nu foarte dulce insa.
Preparare (40 minute):
Preinclzeste cuptorul la 180 de grade. Intre timp, intr-un bol, amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si cu sare si lasa-le deoparte. Amesteca untul cu zaharul pana obtii o crema spumoasa. Adauga apoi ouale si vanilia, dupa care pune amestecul de faina de mai devreme. Pune acum si ovazul, stafidele si ciocolata, rupta bucatele mici. Amesteca bine.
Pe o tava pe care ai asezat hartie de copt, pune cate o lingura din acest amestec, apoi da la cuptor tava, 10 minute, dupa care intoarce-o si tine-o inca 10 minute, sau pana cand biscutii devin aurii. Dupa ce-i scoti lasa-i macar 5 minute pana te atingi de ei, desi va fi greu sa rezisti!
Pofta buna!
Foto: cookierecipes.com
10 caini mici cu personalitati mari: Parson Russell Terrier - Atletul (II)... Sfaturi utile pentru o intalnire online...