Desert: Trifle cu zmeura si cocos

Acest desert spectaculos poate fi piesa de rezistenta a unui bufet sau varianta mai usoara a budincii. Tineti la frigider pana la momentul servirii.

1.


2. Se amesteca romul, zaharul, sucul de lamaie si coaja. Se taie blatul orizontal in 3 felii. Se tapeteaza tava cu folie de plastic (un pic de ulei o va tine lipita de forma). Se asaza prima felie de blat la baza. Stropiti cu amestecul de rom. Se amesteca 100g zmeura intreaga si 100g zmeura zdrobita cu gemul de zmeura. Se asaza un strat din acest amestec lasand o margine.

3. Se asaza a doua felie, se stropeste cu amestecul de rom si se intinde crema custard. Ultima felie se asaza peste crema, se stropeste cu acelasi amestec, se acopera cu folie de plastic si se da la rece cel putin 4 ore pentru a lasa sa se aseze aromele.

4. Se scoate de la frigider si se asaza pe o farfurie. Se bate frisca Hulala pana incepe sa se intareasca. Se acopera tortul cu un strat de frisca si se presara boabe de zmeura si nuca de cocos uscata daca doriti.

Nutritie: 554 calorii, 7g proteine, 69g carbohidrati, 29g gr

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri