Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Foloseste caviar pentru maini hidratate si stralucitoare!

Asociat intotdeauna cu mesele celor cu stare, caviarul a pasit incet dar sigur si spre alte zone; de exemplu spre zona tratamentelor cosmetice, mai exact a manichiurii de lux.

Centrul Spa al hotelului de lux Lanesborough din Londra ofera un tip de tratament special pe baza unei creme obtinute din caviar ce hidrateaza si repara pielea mainilor.

Clientele sunt invitate sa se aseze pe un pat captusit cu prosoape albe si au posibilitatea sa serveasca dintr-o tava de argint praline, biscuiti si apa de trandafiri.

Totul incepe printr-un masaj al mainilor cu ajutorul unui prosop moale si incalzit, urmat de un peeling ce indeparteaza celulele moarte. Apoi se face un periaj cu ajutorul unei paste ce contine diamante microscopice, perle de apa dulce si mici cristale de cuart, astfel mainile capata un aspect proaspat si stralucitor.

La final se aplica produsul "vedeta" - o crema cu mici bule galbene umplute cu extract de caviar - extrase din ambalaj cu ajutorul unei lingurite pentru caviar. Tratamentul continua prin aplicarea unei masti incalzite ce contine extract de soia si de mar, care amelioreaza textura si elasticitatea pielii.

Potrivit dailymail.co.uk, acesta este unul dintre tratamentele preferate ale actritei Angelina Jolie, lucru deloc de mirare.

Urmareste Euforia Tv

sursa foto: bohiogourmet.com

Recomandari