Desertul a reusit sa bata toate recordurile, datorita listei de ingrediente luxoase. Aceasta include aur, sampanie, caviar si diamante de doua carate.
Budinca este realizata din patru tipuri de ciocolata belgiana aromata cu piersici, portocale si whiskey.
Pe deasupra, desertul este ornat cu jeleuri din sampanie, biscuiti fini si frunze din aur comestibil.
Prajitura a fost creata de Marc Guibert, bucatar sef la Lindeth Howe Country House Hotel, si a fost expusa la Saptamana Nationala a Ciocolatei, din Marea Britanie.
Desertul lui Guibert a batut recordul mondial, detinut anterior de un restaurant din New York care vindea o prajitura din ciocolata cu 15 mii de lire sterline.
Insa prajitura britanica nu va putea intra in Cartea Recordurilor pana cand nu va fi comanda de un client.
Sursa: dailymail.co.uk
Foto: blogs.coventrytelegraph.net
Cat de des este normal sa raceasca un copil pe an... Opt metode de a agata o femeie...