Căutare Live

FOTO! Vezi cele mai ciudate obiecte vandute pe internet!

Daca te afli in cautare de cadouri pentru cei dragi, internetul te scapa de drumurile prin magazine. Din fata calculatorului iti poti face toate cumparaturile, de la alimente si haine, la electrocasnice si bijuterii. Totusi, printre acestea se numara si cateva produse bizare!

Site-ul mewanty.com a realizat o colectie cu cele mai ciudate produse vandute pe internet.

Pantalonii pentru picnic se numara printre produsele ciudate. Acestia au un adaos de material intre picioare care, atunci cand stai jos, se transforma in suport pentru mancare.

Un producator italian a creat glazura cu aroma de bacon. Aceasta se vinde cu 4 dolari bucata.

Umbrela pentru caini sau pisoarul portabil se afla, de asemenea, pe lista produselor ciudate.

Pentru numismati, un site vinde bancnote de 100 de trilioane din Zimbabwe. Totusi, valoarea acesteia este echivalentul a doar 5 dolari, Zimbabwe fiind tara cu cea mai mare inflatie din lume.

Pe langa aceste produse bizare, unele sunt chiar utile. Spre exemplu, exista un dispozitiv care iti permite sa folosesti orice tip de baterie la telecomezi sau alte aparate, sau capacul din cauciuc pentru sticlele de bere deja desfacute.

Vezi in GALERIA FOTO de mai jos alte produse ciudate de pe internet!

Sursa: dailymail.co.uk

FOOT: mewanty.net

S-a inventat tratamentul care face din orice barbat un sex-symbol... FOTO! Vezi cel mai mic pui de caine din lume!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri