Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Hanoracul, piesa de rezistență din garderoba oricărei persoane! Femeile le purtau când mergeau să se vadă cu amanţii

Există cineva care nu are măcar un hanorac în garderobă? Este cel mai confortabil şi uşor de asortat. Hanorac, pantaloni de trenning, adidaşi şi voila ţinuta!

Şi mai interesant de atât mi se pare istoricul hanoracelor: Ele există încă din Grecia şi Roma Antică, apoi în Evul Mediu călugării purtau pelerinele acelea cu glugă ataşată, iar în secolul al 18-lea, femeile le purtau când mergeau să se vadă cu amanţii. Astăzi, le purtăm de dragul modei, iar noi o să vă arătăm câteva combinaţii mai speciale, pe care le puteţi încerca. nu la cumparaturi, nici la întâlniri secrete, ci la petreceri.

Supradimensionate, cu fermoar, fără fermoar, crop top, tip rochie sau pufoase. Oamenii au purtat haine cu glugă încaă din Evul Mediu. Iar hanoracele au devenit încet încet un articol nelipsit din garderoba bărbaţilor dar şi a femeilor.

Calitatea nu înseamnă neapărat un preţ piperat. Putem să găsim un hanorac care arată cool, decent, care e din bumbac organic şi care poate fi la un preţ în jur de 100 de lei.