Trei lucruri pe care trebuie sa le stii
1. Efectul anticelulitic al masajului este vizibil dupa o cura de cel putin 12 sedinte, efectuate de doua-trei ori pe saptamana.
2. Tehnica aplicata este cea a unui masaj anticelulitic obisnuit, cu miscari specifice, in zonele afectate, respectiv coapse, fese, abdomen, brate.
3. Zonele pe care s-a lucrat se vor inrosi, instalandu-se totodata o senzatie de usturime rece, care poate dura chiar si o ora. Este o reactie normala datorata patrunderii cremei in staturile pielii si actiunii sale de durata.
Contraindicatii:
Sarcina, varice pronuntate, epilepsie, spasmofilie, hipertiroidie, boli de piele, boli cardiace si respiratorii grave, hipertensiune, diabet, tromboflebite, tromboze, la menstruatie, imediat dupa expunerea la soare sau solar, in cazul alergiilor la unul dintre componentele tratamentului.
Sfatul specialistului:
„Celulita nu este numai o problema de ordin estetic, este un semnal pe care corpul il da atunci cand stilul de viata nu este unul corespunzator. Aici este vorba de alimentatie, miscare, stres si alti factori favorizanti. Ea trebuie tratata atat din exterior, cat si din interior. Astfel, o terapie prin masaj trebuie insotita si de un stil de viata cat mai sanatos", Florentina Hussein, terapeut Shades Beauty Lounge.
sursa: RevistaFelicia.ro
foto: Hepta.ro