Antena Căutare

(P) De ce să angajezi o bonă din Filipine și ce trebuie să știi despre acest proces?

Extrem de multe țări, printre care și România se confruntă în ultimii ani cu o adevărată criză de personal într-o mulțime de domenii, iar babysitting-ul nu face excepție. Precum în alte domenii și industrii, persoanele care sunt dispuse să lucreze ca bone aleg să o facă în alte țări europene, unde salariile și beneficiile sunt mai mari și mai avantajoase, iar nivelul de trai este superior.

Bon[ cu doi copii care stau ]n pat Galerie
Extrem de multe țări, printre care și România se confruntă în ultimii ani cu o adevărată criză de personal într-o mulțime de domenii, iar babysitting-ul nu face excepție

În plus, chiar și pentru persoanele care aleg să rămână în România pentru această meserie, cerințele sunt foarte mari și nu se adaptează la bugetele românilor.

De ce să alegi o bonă din Filipine?

Principalele cerințe și puncte forte pe care o bonă trebuie să le îndeplinească sunt răbdarea, calmul, atenția, grija și un minim de cunoștințe generale și de limba engleză sau română, care să asigure o rețetă de succes în crearea unei relații de încredere, bazată pe o conexiune specială între cei mici și persoana cu care vor petrece mare parte din timp. Având în vedere feedback-ul pozitiv al părinților care au apelat ani de zile cu încredere la serviciile de babysitting ale bonelor din Filipine, profesionalismul, grija, atenția, discreția și capacitatea de a se integra rapid fac din acestea cea mai bună alegere pentru majoritatea familiilor.

Aproape toate bonele din Filipine sunt fluente în limba engleză, facilitând extrem mult comunicarea. De asemenea, acestea sunt persoane deschise, dispuse să învețe inclusiv limba română, lucru pe care îl fac din propria inițiativă de cele mai multe ori, în special dacă există perspectiva unei colaborări de lungă durată.

Poporul filipinez este crescut în ideea unor tradiții și valori ce au la bază familia, grija și munca, fiind persoane caracterizate de spiritul empatic și, cum este cazul pentru mulți muncitori din Filipine, dedicarea în munca pe care o realizează.

În plus, expunerea copiilor, în special la vârste fragede, la culturi și limbi străine funcționează de minune în dezvoltarea capacităților cognitive, de învățare și a inteligenței. De asemenea, bonele din Filipine care aleg să facă această meserie la nivel profesionist, sunt extrem de entuziasmate și nu ezită să îi învețe pe cei mici tot ce știu, în timp ce acordă o atenție sporită instrucțiunilor și sfaturilor tale cu privire la creșterea și educarea copiilor tăi.

Procesul de angajare

Pentru a te asigura că parcurgi fiecare pas și faci alegerea corectă, cea mai sigură și eficientă metodă este să apelezi la o companie de recrutare atunci când cauți o bonă filipineză. Acestea îți pun la dispoziție agenți specializați, care se dedică pentru a oferi cele mai complexe și sigure servicii, atât pentru angajator, cât și pentru angajat. Compania va analiza nevoile tale și se va ocupa de toate etapele necesare, de la realizarea interviurilor pentru candidați, până la procesul legat de documentație și permisele de muncă și de ședere, inclusiv aducerea în țară a angajatei.

În tot acest timp, te poți concentra pe selectarea preferințelor în ceea ce privește salariul pe care ești dispus să îl oferi, skill-urile și cunoștințele pe care persoana pe care o angajezi trebuie să le aibă, cât și perioada contractuală pe care o urmărești și posibilitatea de prelungire a acesteia. În funcție de aceste “filtre” pe care le selectezi, vei fi pus în contact doar cu persoanele care îndeplinesc criteriile stabilite. Ulterior, vei participa la interviuri cu candidații, pentru a te asigura că găsești persoana cu care vei realiza cea mai benefică conexiune.

Așa că, dacă ești în căutare de o bonă dedicată, care îți oferă sfaturi și servicii caracterizate de profesionalism, nu ezita să apelezi la muncitorii din Asia, care îți vor fi alături necondiționat, devenind chiar parte din familie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x