Ingrediente:
- 3 dovlecei, taiati cubulete;
- o vanata, taiata cubulete;
- 3 catei de usturoi, taiati;
- 2 ardei rosii, fara seminte si taiati;
- 2 cartofi mari, curatati si taiati cubulete;
- o ceapa taiata fin;
- o lingurita seminte de coriandru;
- 4 lingurite ulei de masline;
- 400 grame rosii in conserva taiate;
- 400 grame naut din conserva, scurs si clatit;
- Un manunchi de coriandru verde, taiat.
Preparare: Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Pune legumele intr-o tava pentru copt si amesteca-le cu semintele de coriandru, aproape tot uleiul de masline, apoi presara sare si piper. Da la cuptor pentru 45 de minute, invartindu-le de vreo doua ori pana cand legumele sunt coapte.
Da focul mai mic si adauga rosiile si nautul. Mai lasa putin la cuptor. Apoi scoate, adauga restul de ulei de masline si coriandrul verde. Se serveste cald. Pofta buna!
Foto: cookingwithmarialoi.com
Stii cum sa iti iubesti copilul?... Cum obisnuiesti copilul sa doarma in camera sa...