Ingrediente (6 portii):
350 grame naut inmuiat peste noapte;
o mana de patrunjel proaspat;
un cartof;
doi catei de usturoi;
ulei de masline;
zeama de lamaie;
doi ardei iuti rosii
Preparare (90 minute):
Puneti nautul la fiert in apa, alaturi de cartof, usturoi si tulpinile de la patrunjel si aduceti la fierbere, apoi dati focul mic, puneti capacul si lasati cam o ora si jumatate.
Intre timp, realizati dressingul din ulei de masline, frunze de patrunjel tocate si zeama de lamaie si curatati ardeii iuti de seminte.
Dupa ce s-a inmuiat nautul, scurgeti-l bine si aruncati cartoful, usturoiul si tulpinile de patrunjel.
Amestecati bine nautul cu acest dressing si serviti-l cald, fie pur si simplu, fie alaturi de un peste la gratar. Pofta buna!
Foto: isogina.com
Un nou trend in designul bucatariei... FOTO! Justin Bieber si Selena, intr-un sejur romantic in Hawaii...