Ingrediente:
- doua linguri ulei de masline;
- o jumatate de ceapa taiata;
- o cana de quinoa;
- doua cani de apa;
- doua linguri de ierburi aromate;
- o lingurita de piper macinat;
- o lingurita cimbru;
- un morcov taiat;
- o rosie taiata;
- o cana de spanac tanar.
Preparare: Intr-o tigaie mai adanca pune putin ulei de masline. Incalzeste la foc mediu si caleste ceapa pana devine translucida, cam 5 minute. Da focul mai mic, pune quinoa si amesteca timp de doua minute. Adauga apa, piperul, cimbrul si adu totul in punctul de fierbere. Acopera si lasa sa clocoteasca timp de 5 minute.
Adauga morcovii si mai tine pe foc timp de 10 minute. Opreste focul, adauga rosiile si spanacul si tine tigaia acoperita timp de doua minute pentru ca aromele sa se amestece.
Foto: cancerproject.org