Ingrediente:
- doua cani si un sfert de faina de grau;
- ½ lingurita praf de copt;
- 200 grame unt nesarat, la temperatura camerei;
- ½ cana zahar granulat;
- o cana zahar brun;
- o lingurita sare;
- doua lingurite extract de vanilie;
- doua oua mari;
- doua cani fulgi de ciocolata.
Preparare:
1. Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca faina si praful de copt. In alt bol amesteca untul cu ambele tipuri de zahar cu ajutorul unui mixer, la viteza medie, pana obtii o crema usoara si pufoasa. Redu viteza, apoi adauga sarea, vanilia si ouale. Amesteca bine, timp de un minut. Adauga si amestecul de faina si dupa ce o incorporezi bine, pune si bucatile de ciocolata.
2. Intr-o tava incapatoare pune o foaie de copt si pe ea pune cu lingura gramajoare de aluat, lasand suficient spatiu intre ele. Da-le la cuptor pentru 8-10 minute. Apoi scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca pe foaia de copt cam un minut sau doua. Apoi transfera-le pe un gratar si lasa-le sa se raceasca de tot. Pastreaza-le intr-un recipient bine inchis, la temperatura camerei, pana la o saptamana. Pofta buna!
Foto: bakersroyale.com
De ce este importanta fasolea verde in alimentatia copiilor... FOTOREPORTAJ! Costumul antiglont - intre gloante si elite...