Antena Căutare

Reteta zilei: crema de fructe de padure si portocale

Reteta zilei de duminica este un desert practic, gustos si hranitor, prin vitaminele si nutrientii prezenti. Pofta buna!

Ingrediente (doua portii):

2-3 portocale mari;
un jeleu cu aroma de portocale;
2-3 linguri de frisca nefermentata (grasa);
un albus de ou;
100 grame fructe de padure (se vor folosi afine, agrise si/sau coacaze).

Preparare:

Taie cu grija portocalele in jumatate. Stoarce sucul, dar incearca sa pastrezi coaja intacta. Masoara sucul si adauga suficienta apa incat sa ai 350 ml de lichid.

Dizolva jeleul in acest lichid, lasa-l sa se raceasca putin si sa inceapa sa se intareasca. Bate cu telul si apoi adauga frisca si albusul de ou, si el batut tare, in prealabil.

Pune un strat de fructe de padure pe fundul fiecarei coji de portocala, acopera cu amestecul de jeleu si decoreaza din nou cu fructe de padure.

Pofta buna!

Foto: bbcgoodfood.com

Tratamentul Spa cu argan te pregateste pentru plaja... Unul din cinci adolescenti europeni nu poate citi corect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x