Antena Căutare

Reteta zilei: crema de fructe de padure si portocale

Reteta zilei de duminica este un desert practic, gustos si hranitor, prin vitaminele si nutrientii prezenti. Pofta buna!

Ingrediente (doua portii):

2-3 portocale mari;
un jeleu cu aroma de portocale;
2-3 linguri de frisca nefermentata (grasa);
un albus de ou;
100 grame fructe de padure (se vor folosi afine, agrise si/sau coacaze).

Preparare:

Taie cu grija portocalele in jumatate. Stoarce sucul, dar incearca sa pastrezi coaja intacta. Masoara sucul si adauga suficienta apa incat sa ai 350 ml de lichid.

Dizolva jeleul in acest lichid, lasa-l sa se raceasca putin si sa inceapa sa se intareasca. Bate cu telul si apoi adauga frisca si albusul de ou, si el batut tare, in prealabil.

Pune un strat de fructe de padure pe fundul fiecarei coji de portocala, acopera cu amestecul de jeleu si decoreaza din nou cu fructe de padure.

Pofta buna!

Foto: bbcgoodfood.com

Articolul continuă după reclamă
Tratamentul Spa cu argan te pregateste pentru plaja... Unul din cinci adolescenti europeni nu poate citi corect...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x