1 felie groasa de paina alba cu coaja
1½ lingurita de mustar Dijon sau mustar cu boabe
2 felii subtiri de sunca, fara grasime
50g de cheddar maturat sau alta branza care se topeste usor, rasa
½ lingurita de otet din cidru sau din vin alb
1 lingurita ulei de masline light, plus
putin putin pentru prajit
1 ou
1 mana de baby spanac
cativa castraveti murati (optional)
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul pe functia grill si se prajeste usor painea pe ambele parti. Se intinde o lingurita de mustar pe una dintre parti, apoi se acopera cu sunca si branza. Se amesteca mustarul ramas cu otetul, o lingurita de ulei si se asezoneaza.
2. Se da la cuptor felia de paine 3 minute sau pana cand branza incepe sa se rumeneasca. Intre timp, se incinge o tigaie nonaderenta. Se toarna putin ulei, se sparge un ou si se prajeste cu grija atat cat iti place. Cand este gata, se scoate si se asaza deasupra painii. Se amesteca dressingul cu spanacul si castravetii murati, daca folosesti, apoi se serveste imediat.
Citeste si alte retete interesante numai pe Good Food!