Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Reteta zilei: farfalle cu somon afumat si sos de branza

Daca vrei o reteta mai altfel de paste, incearca una cu tenta mediteraneana. Branza delicata aduce un echilibru perfect acestei retete cu gust intens de capere si somon.

Ingrediente:

- 450 grame farfalle;

- sare mare si piper;

- o ceapa mica, rosie;

- 50 grame branza cremoasa, taiata cubulete;

- ¼ cana marar proaspat, taiat grosier sau o lingurita marar uscat;

- doua linguri de capere, scurse bine si clatite;

- 120 grame somon afumat, taiat bucatatele.

Preparare:

1. Pune apa cu sare la fiert intr-o oala adanca. Gateste pastele al dente, apoi scoate ½ cana din apa in care au fiert. Adauga ceapa peste pastele cu apa si dupa ce se opareste, scurge-le bine de restul de apa.

2. Adauga branza, mararul, caperele si somonul peste paste. Amesteca si adauga jumatatea de cana de apa in care au fiert. Asezoneaza cu sare si piper.

Sursa: marthastewart.com


Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro