Ingrediente:
- 450 grame farfalle;
- sare mare si piper;
- o ceapa mica, rosie;
- 50 grame branza cremoasa, taiata cubulete;
- ¼ cana marar proaspat, taiat grosier sau o lingurita marar uscat;
- doua linguri de capere, scurse bine si clatite;
- 120 grame somon afumat, taiat bucatatele.
Preparare:
1. Pune apa cu sare la fiert intr-o oala adanca. Gateste pastele al dente, apoi scoate ½ cana din apa in care au fiert. Adauga ceapa peste pastele cu apa si dupa ce se opareste, scurge-le bine de restul de apa.
2. Adauga branza, mararul, caperele si somonul peste paste. Amesteca si adauga jumatatea de cana de apa in care au fiert. Asezoneaza cu sare si piper.
Sursa: marthastewart.com
Viciile partenerului de viata sunt molipsitoare... Desert: Briose de ciocolata cu sos cald...