Ingrediente:
doi ardei grasi galbeni, taiati in bucati;
doua cepe rosii, taiate in bucati;
doi dovlecei medii, taiati in felii groase;
o vanata mare, taiata cuburi;
o lingura ulei de masline;
85g feta;
un ou;
200ml iaurt grecesc;
700g sos de tomate;
doua linguri de oregano proaspat taiat sau doua lingurite uscat.
Preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 200ºC. Se pun legumele intr-o tava mare, se stropesc cu ulei, se asezoneaza si se baga la cuptor timp de 25 de minute, pana se fragezesc.
2. Se paseaza feta cu ajutorul unei furculite si se amesteca impreuna cu oul, iaurtul, sare si piper. Cand legumele sunt gata, se pun intr-un vas de iena di deasupra se toarna sosul de tomate, toppingul cremos si se presara oregano. Apoi se incalzeste cuptorul la 220ºC si se coace timp de 20-25 de minute, pana ce toppingul capata o nuanta aurie.
Citeste si Good Food Romania!
Trusa de urgenta, dupa modelul vedetelor de la Hollywood... Ce pot face barbatii pentru o casnicie reusita...