Ingrediente:
- 6 felii de bacon afumat, tocate;
- 2 piepti de pui dezosati, fara piele;
- 2 catei de usturoi, taiati fin;
- 1 legatura de ceapa verde, taiata grosier;
- 300ml apa fierbinte;
- 250g de mazare congelata;
- 1 salata verde, rupta in fasii mari;
- 2 linguri de smantana grasa.
Mod de preparare:
1. Intr-o tigaie mare, se prajeste baconul la foc mediu, timp de 3 minute, pana se rumeneste. Se transfera baconul intr-un vas mic, lasand grasimea in tigaie. Se adauga in tigaie puiul si se rumeneste timp de 4 minute pe fiecare parte.
2. Se impinge puiul intr-o parte a tigaii si se adauga usturoiul si ceapa; se prajesc 30 de secunde, pana cand bucatile de ceapa capata o culoare verde-intens. Se adauga apa fierbinte, se pune la loc in tigaie baconul, se acopera si se fierbe 15 minute.
3. Se mareste flacara de la aragaz. Se adauga mazarea si salata in sos si se mai tine tigaia pe foc, acoperita, inca 4 minute, ca sa se inmoaie mazarea. Se verifica daca puiul este copt suficient. Se adauga amestecand smantana chiar inainte de a servi.
Citeste si Good Food!
Sporturi de iarna: Ziua Mondiala a Snowboarding-ului, pe 18 decembrie la Paltinis... FOTO! Trei manechine promoveaza noul parfum al lui Marc Jacobs...