Ingrediente (4 portii):
o lingura de ulei de masline;
un kilogram de bucati de pui (pulpe, aripi, piept);
sare grunjoasa si piper;
500 grame ciuperci;
500 grame sparanghel;
Preparare (30 minute):
Intr-o cratita se incalzeste uleiul de masline, apoi se adauga la sotat bucatile d epui, asezonate inainte cu sare si cu piper. Se gatesc 6-8 minute, pana cand carnea devine opaca, apoi se dau la o parte.
In cratita se adauga acum ciupercile, taiate in bucati mari, firele de sparanghel (fara partea de jos), o cana de apa, sare si piper. La foc mediu se gatesc toate aceste ingrediente in jur de 5 minute, amestecand des.
Se pun inapoi iar bucatile de pui, si se mai amesteca inca 3-4 minute, alaturi de ciuperci si de sparanghel. La final preparatul se poate servi simplu sau cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Foto: marthastewart.com
VIDEO! Hatsune Miku, prima diva 3D din lume... Reteta: supa crema de legume...