Antena Căutare

Reteta zilei: pui sotat cu garnitura de ciuperci si sparanghel

Reteta zilei de luni este una care se poate realiza usor si nu costa mult: pui sotat alaturi de garnitura de ciuperci si sparanghel. Pofta buna!

Ingrediente (4 portii):

o lingura de ulei de masline;

un kilogram de bucati de pui (pulpe, aripi, piept);

sare grunjoasa si piper;

500 grame ciuperci;

500 grame sparanghel;

Preparare (30 minute):

Intr-o cratita se incalzeste uleiul de masline, apoi se adauga la sotat bucatile d epui, asezonate inainte cu sare si cu piper. Se gatesc 6-8 minute, pana cand carnea devine opaca, apoi se dau la o parte.

In cratita se adauga acum ciupercile, taiate in bucati mari, firele de sparanghel (fara partea de jos), o cana de apa, sare si piper. La foc mediu se gatesc toate aceste ingrediente in jur de 5 minute, amestecand des.

Se pun inapoi iar bucatile de pui, si se mai amesteca inca 3-4 minute, alaturi de ciuperci si de sparanghel. La final preparatul se poate servi simplu sau cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Foto: marthastewart.com

VIDEO! Hatsune Miku, prima diva 3D din lume... Reteta: supa crema de legume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x