Ingrediente:
500g cartofi noi, taiati in jumatate;
200g sparanghel;
250g mix frunze de salata;
o legatura de patrunjel si una de menta, frunzele taiate marunt;
140g ridichi, taiate fin;
8 fileuri de somon afumat, fara piele;
4 fire de ceapa verde, taiate pe diagonala;
Dressing:
doua linguri de zeama de lamaie;
125ml ulei de masline;
o lingurita de mustar;
doi ardei chilli rosii, curatati de samburi si taiati fin.
Preparare (25 minute):
1. Se fierb cartofii in apa sarata timp de 10 minute, pana se inmoaie, adaugand si sparanghelul in ultimele 2 minute. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Se amesteca ingredientele dressingului si se asezoneaza bine.
2. Intr-un bol mare se amesteca sparanghelul, cartofii, frunzele de salata, verdeata si ridichiile. Se adauga doua treimi din dressing, se amesteca bine si se transfera salata pe un platou. Se taie fileurile de somon afumat in bucati mari si se pun deasupra, impreuna cu ceapa verde. Se finiseaza turnand si restul de dressing.
Pofta buna!
Trei moduri in care iti distrugi singur relatia... FOTO! Figurine simpatice din lut pentru distractia copiilor...