Ingrediente (6 portii):
doi castraveti mari;
trei rosii mari;
o lingurita de zahar;
o ceapa rosie;
o legatura de menta proaspata;
doua linguri ulei de masline;
50 ml otet de vin rosu sau balsamic;
sare, piper.
Preparare (15 minute + 60 de minute):
Curata de coaja castravetii, scoate apoi miezul plin de seminte si de apa, apoi feliaza-i subtire. Taie rosiile si elimina semintele si miezul plin de apa.
Intr-un bol mare amesteca bine otetul, zaharul si sarea. Adauga feliile de castraveti si lasa totul la marinat timp de o ora. Amesteca din cand in cand. Tine vasul la frigider.
Dupa o ora adauga rosiile, ceapa (tocata rondele), menta si uleiul de masline si asezoneaza cu sare si cu piper.
Pofta buna!
Foto: freshherbs.com
Prima calatorie cu avionul a bebelusului... Intrebari rusinoase pe care femeile insarcinate nu indraznesc sa le puna (III)...