Ingrediente (doua portii):
6 rosii;
o salata verde;
o legatura de ridichi;
ulei de masline;
100 grame varza rosie;
busuioc;
usturoi;
ierburi uscate;
sare, piper
Preparare (30 minute):
Rupeti frunzele de salata verde si asezati-le pe farfuriile de servit, dupa ce le-ati spalat bine.
Bagati la cuptor pentru 5-7 minute la 180 de grade rosiile, apoi, cand le scoateti, taiati-le pe din doua sau patru (daca sunt mari).
Taiati ridichiile feliute, amestecati cu varza rosie tocata marunt, presarati ierburi uscate. Amestecati apoi totul cu rosiile coapte si bagati iar la cuptor, dupa ce ati turnat putin ulei de masline si ati tocat marunt un catel de usturoi. Tineti inca 10-12 minute la 180 de grade.
La final, dupa ce s-a racit, amestecati totul cu un dressing din ulei de masline si zeama de lamaie. Asterneti totul pe cele doua farfurii pe care ati pus la inceput frunzele de salata verde. Pofta buna!
Foto: myrecipes.com
Pielea neteda se mentine prin exfoliere saptamanala... VIDEO! Festivalul luminii in Parcul Carol...