Ingrediente:
- Doua linguri mustar de Dijon;
- ½ cana rosii uscate, in ulei;
- ½ paine ciabatta, taiata orizontal si cu miezul scos;
- Cateva frunze de salata;
- Mozzarella proaspata, feliata;
- ½ cana patrunjel proaspat;
- Sare mare si piper.
Preparare:
1. Intr-un castron amesteca mustarul si uleiul pana cand se ingroasa, apoi intinde sosul pe paine. Asaza apoi frunzele de salata, branza, rosille si patrunjelul. Asezoneaza cu sare si piper. Mai pune un strat de salata si cealalta bucata de paine.
2. Infasoara bine sandvisul intr-o folie de plastic si apoi preseaza-l bine. Tine-l la frigider cel putin o ora sau peste noapte pentru ca aromele sa se patrunda. Pofta buna!
Foto: ourlittlebeehive.com
FOTO! Vezi cele mai haioase modele de pernute!... O cafea la micul dejun te face mai fericita...