Ai nevoie de 400g cartofi noi mici, 100g fasole verde, 8 oua fierte, 350g somon afumat, 5 cepe verzi, 2 avocado, 200g nasturel (sau alte frunze mici de salata), frunzele de la 1 andiva.
Se fierb cartofii, se opareste fasolea verde in multa apa fiarta, timp de 4 minute, pana cand ramane doar un pic crocanta. Se scurge, se clateste cu apa foarte rece si se mai scurge o data. Ouale se taie in jumatati sau sferturi, somonul se taie in fasii mari, iar cepele verzi - in felii, la fel si cele doua avocado.
Aceasta este o reteta de salata asezata in straturi, mai degraba decat una amestecata. Asa ca incepe prin a presara frunzele de nasturel si de andiva pe un platou incapator, apoi, alternativ, si restul de ingrediente.
Prepara si un dressing dintr-o lingura cu varf de mustar cu boabe, o lingurita cu varf de miere lichida, 3 linguri de otet de mere si 8 linguri de ulei de masline. Toarna doua treimi din dressing peste salata si restul serveste-l alaturi.
citeste Good Food
Sfaturi pentru a face baie copilului in siguranta... Incearca noul parfum "Trends" by Adina Buzatu...