PREPARARE: 30 de minute, 4 portii
400g de cartofi mici
2 stiuleti de porumb dulce
4 fileuri de somon fara piele
2 rosii mari
PENTRU SOS
2 linguri de o]et din vin rosu
2 linguri ulei de masline extravirgin
1 salota, tocata fin
1 lingura de capere, tocate fin
1 mana frunze de busuioc, tocate
1. Se fierb cartofii si stiuletii de porumb in apa care clocoteste, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca putin.
2. Pentru sos, se amesteca otetul, uleiul, ceapa, caperele, busuiocul si se asezoneaza putin.
3. Se incinge gratarul pe treapat cea mai inalta. Se da somonul cu putin sos si se tine pe gratar 7-8 minute, cu partea unde a fost pielea in jos.
Se feliaza rosiile si se asaza pe un platou. Se feliaza cartofii, se taie boabele de porumb de pe stiuleti si se pun peste rosii. Deasupra se asaza somonul, apoi se pune restul de sos pe deasupra.
V.N. per portie: 434 kilocalorii, 30g proteine, 28g carbohidrati, 24g grasimi, 4g grasimi saturate, 3g fibre, 5g zahar, 0,42g sare
Apa minerala Perrier cu imaginea Ditei von Teese... Bucatarie si baie in stil eco...