Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

VIDEO! Hatsune Miku, prima diva 3D din lume

O pustoaica de 16 ani, subtirica si cu par verde-albastrui cucereste lumea muzicala. Si o face, culmea, fara sa existe cu adevarat. Se numeste Hatsune Miku, este prima diva digitala si are mii de fani.

Diva digitala isi face intrarea in scena in stil mare, iar publicul o intampina cu urale si jucarii fosforescente. Fanii canta, aplauda si sar ca la concertul unei vedete in carne si oase.

Hatsune Miku n-are cum sa isi dezamageasca spectatorii. Nu cade pe scena, nu uita versurile, nu o lasa vocea. Din cand in cand isi schimba lookul, ca orice diva. La 4 ani de la lansare, artista-holograma e un pariu castigator pentru compania japoneza Crypton Future Media. Asta si cu ajutorul actritei japoneze Saki Fujita, care a fost incantata sa-i imprumute vocea divei digitale.

Hatsune Miku a scos pe piata 100.000 de piese si filmulete. Este vedeta si in lumea desenelor animate japoneze. Pagina ei de Facebook are 250 de mii de fani, iar mii de copile vor sa-i semene.

Creatorii lui Hatsune si ai programului audio Vocaloid din spatele divei au planuri mari. Vor sa o invete pe artista limba engleza si sa atace scenele internationale.shin-otaku.com
Recomandari