Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

VIDEO! Mos Craciun a impartit, aseara, daruri la toti copiii

Dupa un an tumultos, Mos Craciun a reusit si isi indeplineasca din nou, cu succes, misiunea! A pornit la drum din indepartata Laponie si nu a uitat sa poposeasca si prin casele romanilor. Multi dintre dumneavoastra va despachetati cadourile probabil, chiar in aceste momente. Cativa copii extrem de curiosi, insa, l-au pandit inca de aseara pe Mos. Au vrut sa-si primeasca darurile direct din sacul lui.

Mare le-a fost mirarea celor doi prichindei cand l-au vazut pe Mos Craciun, chiar la ei in sufragerie. Cum era in trecere pe la malul marii, el nu si-a uitat acasa ochelarii de soare. Look-ul inedit nu a creat, insa, niciun pic de confuzie.

Mosul nu a fost numai exotic, ci si pus pe sotii. Cel mai important, insa, a fost generos.

Cand a ajuns la Timisoara, Mosul s-a cam pierdut prin numele copiilor cuminti. Din acest motiv, nu a scos niciun cadou din sac pana nu a vazut temele de vacante facute si pana nu i s-au cantat melodii.

Desi vizitase aproape o jumatate din glob pana sa ajunga la Baia Mare, mosul tot abia mai putea cara sacul pe scarile blocurilor. Nu s-a dat insa batut.

Dupa ce a lasat daruri tuturor copiilor din din Romania, Mosul si-a continuat drumul spre casele din Europa Centrala si Occidentala si apoi peste Oceanul Atlantic, catre cele doua Americi.


Recomandari