Căutare Live

Vitamina C are efecte miraculoase asupra pielii

Vitamina C, atat cea inclusa in creme, cat si cea pe acre o obtinem din alimentatie este vitala pentru a avea o piele intinerita si frumoasa.

Potrivit Daily Mail, vitamina C a revenit in atentia producatorilor de cosmetice care au integrat-o ca si ingredient principal in numeroase creme.

Vitamina C stimuleaza organismul sa produca mai mult colagen si elastina, proteine esentiale pentru mentinerea unei pieli netede si cu un aspect intinerit.

De asemenea, actioneaza ca un antioxidant si protejeaza pielea de efectele negative ale expunerii la razele ultraviolete sau la un mediu poluat.

Dermatologii au descoperit si ca vitamina C este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru eliminarea punctelor negre. Nu numai ca ofera luminozitate fetei, ci si inhiba productia enzimei care duce la formarea punctelor negre.

Foto: hepta.ro

India: bebelusii sunt aruncati de la balcon pentru a avea noroc... FOTO! Cele mai trendy accesorii pentru o tinuta de cocktail...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri