Căutare Live

Vogue Italia: Modele voluptoase pentru lupta impotriva anorexiei

Vogue Italia stie cum sa puna punctul pe "i". Intr-o campanie impotriva anorexiei, editorul Franca Sozzani a ales trei modele superbe, cu forme pline, voluptoase, pentru a arata ca frumusetea si sexualitatea nu se exprima prin...oase.

Mandre de modul in care arata si, evident, constiente de sexualitatea pe care o emana, cele trei modele, Tara Lynn, Candice Huffine and Robyn Lawley, nu au avut nici cea mai mica jena sa pozeze in lenjerie intima si in ipostaze erotice.

"Femeile voluptoase s-au intors, in toata splendoarea lor. Exuberanta unui corp cu forme definite este mult mai atragatoare si sexy", a spus Franca Sozzani.

2011/06/05//300599-2011-05-vogue-italia-plus-size.jpg

2011/06/05//300601-vogue-italia.jpg
Aceasta a inceput, nu cu mult timp in urma, o campanie impotriva website-urilor care promovau anorexia, spunand ca "moda a fost intotdeauna responsabila de inducerea anorexiei, de aceea scopul nostru este de a dovedi ca se poate si invers".

Tara, una din modele care a participat in aceasta campanie, a mai pozat si pentru Elle, Glamour si "Big is Beautiful", initiata de H&M.

Foto: racked.com

Copii inventatori: Soneria care pacalesti hotii... Despre intinerirea cu acid hialuronic...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri