3 rețete de sucuri naturale perfecte pentru vară

 

Vara ne oferă o gamă variată de fructe pline de vitamine de care putem profita la maxim. Cel mai bine este să înlocuim sucurile din comerț cu cele făcute în casă. Dat fiind faptul că nutrebuie să fii prea îndemânatic pentru a face un astfel de prepart, ne-am gândit să îți propunem 3 rețete de sucuri naturale delicioase, perfecte pentru vară.

1 Portocale și rodii

Un suc răcoritor care se prepară din două portocale mari și două rodii medii stoarse cât mai bine. Această cantitate este suficientă pentru o persoană.

2 Mere, lămâie, morcov și sfeclă roșie

Ai nevoie de: un măr mare, sucul de la o lâmâie medie, trei morcovi și o sfeclă potrivită. Toate acestea se bagă la un aparat de stors fructe. În cazul în carenu aveți acest aparta le puteți băla la blender și să lasați puțin amestecul la decantat, apoi să scurgeți doar sucul.

3 Banană, avocado, iaurt, portocală, ananas și miere

Această combinație este perfectă pentru a înlocui o masă, de preferat micul dejun. Un sfert de avocado, un iaurt grecesc, o portocală, jumătate de banană, câteva bucățele de ananas și miere cât considerați de cuviință. Toate acestea se bagă la un blender .

Sursă foto: pintrest.comfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE