Cu totii facem cumparaturi: o data la doua saptamani, la o saptamana sau chiar cateva zile, intocmim liste cu cele de trebuinta casei si familiei noastre. Aproape mereu, din listele noastre face parte carnea, sub toate formele ei: carne pentru gatit, mezeluri sau specialitati din carne. Specialistii in chimie alimentara ne ofera cateva reguli esentiale in alegerea celor mai proaspete si de calitate produse din carne.
Culoarea, esentiala cand alegeti mezelurile si produsele din carne
Nu o data se intampla ca, aflati in fata galantarului de mezeluri, sa vrem sa cumparam cremwursti. De obicei ne fac cu ochiul cei mai rozalii dintre ei, cei care au o culoare vie, care le confera un aspect placut ochiului. Nu inseamna ca am facut alegerea potrivita. Cand vreti sa cumparati cremwursti din piept de pui, ganditi-va la cum arata pieptul de pui si ce culoare are el.
Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro
Articolul continuă după reclamă
3 alimente pe care n-ar mai trebui sa le consumi ...