Căutare Live

Atenţie mare! Ai crezut că sunt cele mai sănătoase, dar te-ai înşelat! Seminţele de măr sunt toxice!

Îţi este foame şi mâncarea nu este gata? Mănâncă un măr! Sau, vrei să te uiţi la un film şi alegi viarianta sănătoasă în defavoarea chipsurilor? Mănâncă un măr!

Îţi este foame şi mâncarea nu este gata? Mănâncă un măr! Sau, vrei să te uiţi la un film şi alegi viarianta sănătoasă în defavoarea chipsurilor? Mănâncă un măr!

Un măr pe zi este recomandat pentru creşterea imunităţii. De asemenea, scade riscul apariţiei bolilor de inimă, atacul de cord şi diabetul.

Ce trebuie să ştiţi, însă, este că seminţele de măr conţin o cantitate mică de cianuri, motiv pentru care sunt toxice.

Învelişul puternic al seminţei ne protejează de toxine. Totuşi, este recomandat să nu le mestecăm, ci să le înghiţim pur şi simplu, pentru ca sucurile gastrice să nu le atingă!

În caz contrar, organismul este expus substanţelor toxice! Norocul stă de partea noastră şi în această situaţie. Doza de toxină este atât de mică, încât organismul se poate detoxifia, scrie gandul.info.

Orice gospodină trebuie să ştie acest TRUC! Taie lămâia în felii, dar păstrează capătul. Motivul?... Gustul copilăriei stă la tine în farfurie! Află secretul celei mai bune reţete de scovergi... ca la bunica acasă!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri