Ingrediente pentru rețeta Punci cu cimbru:
ghimbir proaspat,
5 linguri de zahar tos
35ml suc proaspat de lamaie (aprox. o lamaie)
250ml de gin
6 fire de cimbru proaspat
650ml de limonada facuta in casa
Mod de preparare pentru rețeta Punci cu cimbru:
1. Taiati 3 sau 4 felii subtiri de ghimbir, modelati-le cubulete, pasati-le impreuna cu 5 linguri de zahar tos si rasturnati-le intr-o carafa (puteti folosi 75ml de lichior de ghimbir, daca aveti, in loc de zahar).
2. Adaugati 35ml suc proaspat de lamaie (aprox. o lamaie) si 250ml de gin, apoi 6 buchetele de cimbru proaspat, rupt bucati mari. Incheiati cu adaugarea a 650ml de limonada facuta in casa, amestecati si dati la racorit. Adaugati chiar inainte de a servi o mana de cuburi de gheata si amestecati din nou.
Sursa: Good Food
Reteta zilei: Quiche din cartofi noi, ceapa verde si branza cheddar... Desert rapid: Rețeta Tarta cu cirese, ciocolata si nuca...