Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Business post pandemie: Delivery de produse alimentare gourmet

Miruna Gheordunescu și Răzvan Costache, antreprenorii din spatele companiei Global Mirex (distribuție de produse premium pentru HoReCa) și-au regândit modelul de business într-un timp record și au lansat site-ul de livrări la domiciliu, AlimenteAcasa.ro.

Business post pandemie: Delivery de produse alimentare gourmet

Începutul crizei i-a găsit pe cei doi antreprenori la Milano, unde au văzut pentru prima dată gravitatea efectelor asupra economiei și a business-urilor locale. AlimenteAcasa.ro a fost răspunsul celor doi la o piață aflată în cădere liberă, în care orice tip de plan pentru viitor părea imposibil. În doar 6 zile de la idee la lansarea efectivă, AlimenteAcasa.ro a devenit o platformă ce oferă o experiența de cumpărare online impecabilă, susținută de un serviciu prompt și eficient de delivery.

De la fructe și legume proaspete, la specialități gourmet mediteraneene, noul magazin online este o alternativă sigură și rapidă pentru cumpărături online de calitate. Pentru București, Ilfov și Ploiești, livrarea se face prin mijloace de transport proprii, atent controlate. Termenul de livrare nu depășește 24 de ore.

Elementul de noutate adus de către AlimenteAcasa.ro este gama de produse premium, disponibile până nu demult doar în restaurante de top din țară și străinătate.

Business post pandemie: Delivery de produse alimentare gourmet

Având acces direct la cei mai buni furnizori de produse și ingrediente Made in Italy, cei doi antreprenori au decis să “liberalizeze” produsele gourmet, făcându-le disponibile online. Astfel, românii pot comanda deliciile pe care le savurau până acum doar în vacanțe: cel mai bun ulei de măsline, oțetul balsamic originar din Modena, învechit în butoaie de stejar sau delicioasa pastă de fistic.

„Bucătăria italiană este deosebit de iubită în România, iar noi ne mândrim sa lucrăm doar cu branduri cu tradiție ce se regăsesc în exclusivitate pe AlimenteAcasa.ro și care pot oferi consumatorului o experiență culinară autentică. Lucrăm constant pentura a le oferi clienților noștri nu doar cele mai bune servicii, dar și o gamă de produse care să-i surprindă de fiecare dată, astfel că am inclus în oferta noastră și sortimentele de înghețata italiană Antica Gelateria del Corso, ideale pentru o masă în familie.”, spune Miruna Gheordunescu.

Selecția de alimente italienești este completată cu o gamă largă de produse, de la carne și pește, la semipreparate și congelate. Fructele și legumele proaspete sunt alese de la un furnizor local de încredere și livrate în fiecare zi. În plus, cei care iubesc stilul de viață italian, se vor bucura de pachetele cadou ce amintesc de cele mai frumoase vacanțe.

AlimenteAcasa.ro este un brand Global Mirex, companie recunoscută pentru dinamicitatea și portofoliul său exclusivist de produse. Aceasta este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de brand-uri italiene premium, precum înghețata Antica Gelateria del Corso, cafeaua Miscela d’Oro, ciocolata caldă Arthemia Milano, specialitățile Robo și D’Amico sau amarenele Toschi. Toate aceste delicii se regăsesc acum și pe AlimenteAcasa.ro și pot fi comandate în premieră și pentru acasă.

Recomandari