Cine caută tradiţionalul de Crăciun nu trebuie să piardă zile întregi în bucătărie. E suficient să calce pragul bucătarilor care duc mai departe reţetele de odinioară. Ei ştiu cel mai bine să dea gust oricărui produs care ajunge pe mese, de sărbători.
Şi tot ei ştiu că succesul preparatelor ţine şi de carnea folosită, şi de calitatea condimentelor, dar şi de răbdarea cu care pun la punct totul.
În bucătăria lui Marius Bogin e agitaţie mare în prag de Crăciun. S-a dus vestea în satele de lângă Sebeş că bucătarul care i-a impresionat chiar şi pe juraţii show-ului culinar "Chefi la cuţite" ştie să dea gust şi aromă oricărui preparat.
Bucătarul din Sebeş alege cu grijă toate ingredientele. Carnea o cumpără de la ţăranii din zonă, iar usturoiul şi cimbrul doar din piaţă.
Fiecare produs e o întoarcere la tradiţie. Marius Bogin respectă reţete vechi, iar clienţii îi apreciază priceperea. În cămara lui e un răsfăţ de arome.
Salina de la Turda, locul perfect pentru a matura mezeluri fine...