Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Cum preparăm o delicioasă Supă cremă de năut cu sos de rodie și poppadoms - Reţeta lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în emisiunea Star Matinal, o interesantă rețetă de Supă cremă de năut cu sos de rodie și poppadoms.

Foarte cremoasă, foarte gustoasă și sățioasă, supa cremă de năut cu sos de rodie și poppadoms este perfectă pentru orice masă din zi, fiind bogată în proteine sănătoase și vitamine.

Ingrediente pentru Rețeta Supă cremă de hummus cu rodie și poppadoms:


  • 1 kg năut
  • 2 cepe
  • 1 cățel de usturoi
  • 50 ml tahina( tahini)
  • 100 ml ulei de măsline
  • 1 rodie
  • 2 lămâi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 pachet poppadoms
  • sare și piper

Mod de preparare Rețeta Supă cremă de hummus cu rodie și poppadoms

Ceapa cu usturoiul, tocate măriunt se călesc în ulei de măsline până se pătrund ușor. Se adaugă năutul, hidratat în prealabil, sosul tahini și se completează cu apă cât să fie bine acoperite toate ingredientele. Se lasă la fiert până când năutul se va putea pasa. Apoi se trece totul prin blender și transformă într-o supă cremă delicioasă.

Din năut se oprește o mică parte care se prepară crocant la cuptor stropit cu ulei de măsline, pentru decor.

Din rodie cu zeamă de lămâie se face un sos.

Foile de poppadoms se prăjescîn baie de ulei încins până expandează.