Antena Căutare

Cureţi usturoiul şi apoi îl zdrobeşti cu presa? GREŞIT! Uite cum trebuie să faci pentru a-i păstra 100% aroma

Cureţi usturoiul şi apoi foloseşti presa pentru a-l zdrobi? Nimic mai greşit!

Cureţi usturoiul şi apoi foloseşti presa pentru a-l zdrobi? Nimic mai greşit!

Mulţi dintre noi curăţăm usturoiul de coajă şi abia apoi îl zdrobim cu ajutorul presei. De fapt, ar trebui să introduci căţelul de usturoi cu tot cu coajă în presă.

Foloseşte presa pentru a strivi usturoiul, apoi scoate căţelul, curăţă-l de coajă şi foloseşte-l. Procedând astfel, usturoiul îşi va păstra în proporţie de 100% aroma.

Usturoiul strivit astfel poate fi pus în mâncare, dar poate fi folosit şi pentru a face mujdei de usturoi. Dacă vrei să îl mărunţeşti pentru sosuri, poţi folosi mojarul pentru a-l face pastă.

Deliciu suprem cu doar două ingrediente! Lava cake savuros, gata în doar 15 minute! Te vei îndrăgosti instant de acest d... Vrei să îţi impresionezi musafirii de Paşte? Atunci trebuie să afli aceste metode originale de vopsire a ouălor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x