Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti ori ai chef să te răsfeţi cu o mâncare delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să prepari musaca boierească.
Ingrediente:
- 1,5 kilograme de cartofi fierţi
- 1 kilogram de carne tocată de viţel
- O tulpină de ţelină
- Patru bucăţi de ceapă roşie
- Trei linguri de pastă de ardei dulce
- Sos béchamel
- Caşcaval sau parmezan
Mod de preparare:
Cartofii se decojesc şi te taie în felii subţiri. Între timp, carnea se distuie cu ceapă şi ţelină, se adaugă pasta de ardei şi cimbrul.
Se aşează în straturi alternative, cartofi, carne, sos béchamel şi caşcaval, după care se dă la foc mic timp de 60 de minute. Se lasă la copt timp de o oră şi se serveşte cald.
Reţeta lui Vlădutz: Zâmbet de decembrie, un preparat delicios cu brânzeturi... Sănătatea noastră este în pericol! Ce a descoperit un bărbat din Cernavodă pe un măr luat din supermarket: ”Ca să muriți...