Deja au început să apară tot mai mulți pepeni prin piețe și magazine așa ca ne-am gândit să vă propunem o rețetă delicioasă și ușor de realizat de înghețată cu pepene galben.
Ingrediente necesare:
50g zahăr
250ml lapte
O lămâie
1,2kg pepene galben
Opțional câteva frunze de mentă
Mod de preparare
Pepenele galben se decojește, i se înlătură semințele și se taie bucățele. Acesta se pune într-un mixer împreună cu laptele și zeama de lămâie, acestea amestecându-se până se obține o pastă omogenă.
Amestecului obținut i se adaigă zahăruș și frișca mixând din nou. Opțional puteți adăuga și câteva frunze de mentă dup gust.
Se ține la frigider 12 ore amestecând din când în când pentru a sparge cristalele de gheață.
Pftă bună!
REȚETĂ. Sănătate la borcan Cel mai simplu mod de a prepara sfecla murată... E vară, e soare, e zăpușeală! Cum să prepari limonada perfectă...