O placinta delicioasa, a carei preparare este una rapida: de doar 45 de minute. Pofta buna!
1 foaie de aluat de tarta de 375g, taiata in fasii de 1cm grosime
1 galbenus, batut
1 lingura de lapte
2 linguri de zahar demerara (sau alt zahar brun)
500g de mere, curatate, feliate si amestecate cu 1 lingura de zahar fin si ½ lingurita de ienibahar macinat
1. Se incinge cuptorul la 190º C/gaz 5. Se imparte amestecul de mere in patru forme termorezistente.
2. Se folosesc fasiile de aluat pentru a forma un grilaj peste fiecare placinta si se dau cu amestecul de ou. Se coc 20-30 de minute pana cand s-au rumenit si sunt crocante (se presara deasupra putin zahar demerara, cu 5 minute inainte de a fi gata).
Poftă bună!
Foto: Good Food
18:45 |
![]() |
Brigitte&Pastramă |
20:00 |
![]() |
Jurământul |
23:45 |
![]() |
Xtra Night Show |
17:00 |
![]() |
Acces Direct |
17:30 |
![]() |
CulTour |
09:00 |
![]() |
Star Matinal |
08:00 |
![]() |
Neatza cu Răzvan şi Dani |
14:00 |
![]() |
Mireasa |
19:45 |
![]() |
Showbiz Report |
12:00 |
![]() |
Observator 12 |
22:00 |
![]() |
Giani Kiriță – Antrenat la Școla Vieții |
13:30 |
![]() |
Mireasa |
19:00 |
![]() |
Observator 19 |
18:45 |
![]() |
Mămici de pitici cu lipici |
13:00 |
![]() |
Cea mai tare din parcare |