Gustări sănătoase pe care cu toții ar trebui să le știm! Ușor și rapid de pregătit!

 

Ți-ai dorit vreodată să mănânci ceva delicios, sănătos și ușor de preparat? Mai jos ai 10 gustări pe care le poți prepara repede și care nu îți vor afecta sănătatea.

Broccoli cu hummus. Iei un castron în care pui broccoli, hummus și suc de lămâie. Este o mâncare gustoasă și foarte bună pentru sănătatea ta.

Zmeură cu bucățele de ciocolată. Zmeura este un fruct foarte bun care ajută la prevenirea cancerului. O poți combina cu mici bucățele de ciocolată fără zahăr.

Castraveți cu sare sau semințe. Tai câteva felii de castravete și pui peste sare sau semințe. Preparatul este gata într-un minut și este bun pentru corpul tău.

Negrese. Poți face câteva negrese micuțe cu ciocolată fără zahăr. O gustărică mică, dulce și care nu îți afecteaza sănătatea.

Migdale cu scorțișoară. Adaugi scorțișoară peste migdale și apoi le coci pentru circa 12 minute.

Limonadă de pepene. Pui pepenele într-un blender, apoi adaugi suc de lămâie și apă de cocos.

Năut cu usturoi. Combini năutul cu uleiul de măsline și cu usturoi.  Coacerea lor dureaza 30 de minute, dar rezultatul va merita așteptarea.

Zece din cele mai scumpe mâncăruri din lume! Nu o să îți vină să crezi cât poate costa un kilogram de cartofi!

Pachețele cu „Nori”. Pui avocado, castraveți și morcovi și le înfășori în nori. Nori este făcută prin mărunțirea algelor comestibile și apoi prin presarea în foi subțiri - la fel ca procesul de fabricare a hârtiei. Le puteți găsi la orice magazin asiatic.

Chipsuri din morcovi. Tai felii de morcovi peste care pui ulei de măsline și sare de mare, după care le prăjești.

Legume. Iei legumele tale preferate, peste care pui ulei de măsline, adaugi sare și razi lămâie peste.

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe