Antena Căutare

(P) La gătit se pricepe oricine?

Bună întrebare, nu-i așa? De fapt, am numi-o mai degrabă incitantă. Parcă și vedem două grupuri de oameni care dezbat aprins. Unii susțin că este floare la ureche să gătești, că poți să faci orice mâncare. Că îți trebuie doar puțină îndrumare și multă pasiune. Și ingrediente de calitate, firește.

imagine cu sorin bontea in bucatarie, gatind paste
Chef Sorin Bontea recomandă gătitul cu pastele Arnos | gatestecupasiune.ro

Cealaltă “tabără” ar susține clar că gătitul nu este pentru oricine. Că îți trebuie mult talent și chiar răbdare. Că trebuie să fii inspirat, să ai simț special pentru gust.

Tu ce părere ai? Care dintre argumentele de mai sus ți se potrivesc?

Părerea noastră.

Noi nu credem că gătitul este floare la ureche, dar suntem convinși că poate fi încercat de către oricine. Atâta timp cât are pasiune și încredere în reușită, oricine își poate sufleca mânecile, pune șorțul în față și aprinde focul pentru a pregăti felurile preferate.

Cine suntem noi? Pastele Arnos și Chef Sorin Bontea.

De mai mult timp facem o echipă minunată. O echipă care crede cu tărie că gustul mâncării vine și din pasiunea cu care o gătești. Că preparatele devin parcă și mai gustoase dacă te bucuri din plin atunci când le gătești.

De aceste lucruri te vei convinge dacă urmărești pe canalul de YouTube noul sezon de Cooking Show Arnos, cu Chef Sorin Bontea și invitați din cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Urmărește-i pentru rețete de paste delicioase și multă voie bună!

Pastele Arnos, ca făcute-n casă, cu gust și forme surprinzătoare, îți stau la dispoziție, fiind sursa ideală de inspirație atât pentru rețete moderne, cât și pentru cele tradiționale.

Hai, pregătește-ți ustensilele, pune ingredientele pe masă și apucă-te de gătit! Lasă-te condus de pasiune!

Obținute din ingrediente naturale, pastele Arnos sunt la fel de gustoase precum cele făcute în casă. Prezente în 12 sortimente cu ou și 8 sortimente fără ou, pastele Arnos reprezintă alegerea ideală pentru o masă rapidă și gustoasă.

6 mituri pe care nu le știai despre zahăr. De ce nu este recomandat să-l elimini de tot din alimentație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x