Vremea este tare mohorâtă în aproape toate regiunile din ţară, motiv pentru care un preparat delicios cu siguranţă ne va însenina zilele. De aceea, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti muşchiuleţ festiv, un preparat delicios cu salvie şi rozmarin.
Ai nevoie de:
- Muşchiuleţ de porc
- Ghebe
- Vin roşu
- Smântână
- Salvie
- Rozmarin
- Unt
- Cartofi
- Mere
- Ceapă
Mod de preparare:
Muşchiuleţul de porc se condimentează şi se frige uniform pe toate părţile, după care se dau la cuptor timp de 20 de minute.
Ulterior, ghebele se călesc cu ceapă şi se stinge cu smântână şi se toarnă peste muşchiuleţ-
Între timp, cartofii şi merele se bagă la cuptor, condimentaţi în prealabil cu rozmarin şi salvie, după care se presară boia afumată.