O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie "asezonată" cu un preparat delicios şi anume, antricot drăgălaş, o reţetă propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Ingrediente:
- Un kilogram de antricot de viţel
- 300 de grame de ghebe
- Un kilogram de ardei capia
- Două linguri de muştar
- 100 de grame de capere
- Patru bucăţi de ceapă verde
- O lingură de pastă de ardei dulce
- Ulei de măsline
- Cimbru
Mod de preparare:
Carnea se taie julien, după care se căleşte cu ceapă şi se adaugă ardeii copţi tăiaţi fâşii, muştarul caperele şi ghebele.
Se lasă la foc mic până când începe să scadă şi se serveşte cu nişte cartofi natur ori la cuptor.
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!