Dacă vrei să te bucuri din plin de o mâncare absolut delicioasă, ce-ţi va răsfăţa papilele, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti escalop dulce acrişor.
Ingrediente:
- File de porc
- Ciuperci
- Vin alb
- Suc de lămâie
- Rucola
- Şvaiţer
- Mere verzi
- Pere
- Smântână dulce
Mod de preparare:
Fileul de porc se tranşeză, după care se condimentează bine, se dă prin făină şi se prăjeşte uşor. Ulterior, se adaugă ciupercile tăiate în felii mari, se stropeşte cu vin alb, suc de lămâie, supă de legume şi smântână dulce.
Se fierbe timp de 10 minute şi se serveşte cu rucola asezonată cu mere, pere şi şvaiţer.
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!
Reţeta lui Vlădutz: Cremă de linte... Reţeta lui Vlădutz: Plăcintă vieneză...